Solcelleregulator

FOX-62


FOX-062 er en avanceret miniature regulator til 12V og 24V solsystemer. (Solcelleregulatoren tilpasser sig automatisk til 12V eller 24V.)

 

På trods af størrelsen er FOX-062 beregnet til en indladning op til 6A.


FOX-062 er forsynet med et Sureseal stik, som passer til solcellemoduler med et Sureseal stik. På batterisiden er der monteres et stik med integreret sikring. Hvis den røde adapter på spidsen af stikket fjernes, kan også anvendes til cigarstikket i bilen.


Inkluderet er 1 meter kabel 2x1,5qmm med Sureseal-stik i slutningen. Hermed kan ethvert solcellemodul forbindes dirkete til regulatoren.

Tilpasning til batteritype


Opladningskarakteristiken kan justeres med den røde DIP-switch på siden af regulatoren bag en låge. Der kan vælges mellem Bly-syre, gel eller AGM batterier.

Ekstra tilbehør


Hanstik vandtæt til 2 x 1,5 qm 4 poler

Hunstik vandtæt til 2 x 1,5 qm 4 poler

Forlængerledning 5 eller 10m 2x 1,5qmm med SureSeal stik i enderne

LED display


FOX-062 har en 3-farvet LED. Ved at kombinere farven på LED og blinkfrekvensen  vises forskellige informationer på batteriet og opladning.


• rødt blink: Batteriet tomt (<20%)

• rødt konstant: batteri lav (<30%)

• Orange: Batteriet normal (30% -70%)

• grøn konstant: batteri normal (> 70%)

• blinker grønt: Batteriet fuld (100%)


Hvis en ladestrøm strømmer fra solcellemoduler til batteriet, vil LED lampen blinker få sekunder.


Hvis stikket er trukket ud, vil LED lampen slukke - også selv om en solcellemodulet er tilsluttet.


12V / 24V vælges automatisk


Efter tilslutningen af regulatoren, checker styringen den aktuelle batterispænding og bestemmer dermed spændingen på batteriet.


Når batterispændingen falder til under 8,6V vil regulatoren ikke starte - af sikkerhedsmæssige grunde - der kan være en defekt på batteriet.


Høj ladevirkningsgraden


Ladecontrolleren er udformet som en serie regulator med aktiv returstrøm beskyttelse. Som følge heraf er en ladevirkningsgraden på 98% opnås. I modsætning til MPPT controller af denne type controller har en op til 20% højere opladning effektivitet ved brug af 12V eller 24V Solar moduler. Tabene af MPPT controllere høj konvertering er fuldstændig elimineret.


Især i dårlige lysforhold, hvor næsten konverteren tab helt ødelægge udbytter af MPPT controller, skinner serien regulator.


Lavt egetforbrug

Denne regulator opnår en ladningsvirkningsgrad på til 98%


FOX-062 fungerer næsten tabsfri (ladningsvirkningsgrad på til 98%), ingen køleplade er påkrævet. Det bedste bevis for optimal layout af kredsløbet.