LE-300 vindgenerator


LE -300 anses for at være den letteste, mest kraftfulde og støjsvage vindgenerator i sin klasse. Og så til en konkurrencedygtigpris!


LE -300 er en rolig, kraftfuld letvægts 300 watt vindgenerator til batteriopladning. Fuldt optimeret til marine forhold og derfor velegnet til brug på både. LE -300 vindgeneratoren er også udbredt i en række industrielle applikationer, såsom strømforsyning til kommunikation og fjernovervågnings stationer, og i meget ekstreme miljøer såsom på Antarktis.


LE-300 er fremstillet i Storbritannien og producere strøm fra et usædvanligt lavt vindhastighed og til en høj vindhastighed.


Vindgeneratoren er designet til at modstå de mest ekstreme vindforhold og miljøer , LE -300 er også meget let at integrere med solcellemoduler til hybride systemer og kan køre gennem den kraftigste vind .


Fås i 12V, 24V og 48V til batteriopladning og  LE -300 vindmølle kan også leveres til  nettilslutning.


Se hvordan LE-300 kan monteres på en båd på dette Youtube klip >>- Kraftfuld - LE-300 ydelse overstiger 300W


-Generatorens lave vægt gøre det nemmere at installere på høje master og på vanskelige steder.


- WhispowerTM vingerne  er støjsvage i drift p.g.a. den avancerede aerofoil vingedesign udviklet specielt til LE-300


- Egnet til marinebrug - Aluminium legering og rustfrit stål komponenterne er beskytter mod aggressive miljøer med rumfarts kvalitets belægninger og anodisering


- Nem installation – Leveres delvis samlet. Man skal selv montere blad, næse og  foretage de elektriske forbindelser. Brugsanvisning medfølger med detaljerede diagrammer og skriftlige forklaringer.


- Holdbar og pålidelig - Oprindeligt designet til industrielle formål, holdbarhed og pålidelighed er hjørnestenen i LE-300s design.


- 5 års garanti - Bakket op af kundeservice fra Leading Edge Turbines i UK og den lokale forhandler.

 

Effektiv og gennemprøvet

LE-300 er designet omkring en enestående aksial flux generator med lav inerti, som benytter Neodyms magnetiske materiale.


Denne generator har lav magnetisk modstand og sammen med dens højeffektive TSR 'WhispowerTM blade gør at turbinen rotere selv i en let brise og reager hurtigt på vindstød.


Let og kompakt

LE-300 generatorens hus har en aluminiumslegering, der ikke kun giver en samlet vindgenerator  vægt på bare 6 kg, men også sikrer hurtig reaktion på vindstød. 


Vindgeneratoren er udstyret med integrerede krøje slip-ringe, der tillader generatoren at dreje 360 grader kontinuerligt for at følge skiftende vindretninger.


For nærmeste forhandler og mere information kontakt os på

 info@fki-solar.dk


Robust og pålidelig

LE-300 er designet til drift i barske miljøer, og der er lagt vægt på pålidelighed og holdbarhed. Vindgeneratoren er designet og fremstillet til at være så robuste som muligt, hvilket giver en forventet design levetid på 20 år - Men lidt vedligeholdelse er dog nødvendig i denne periode! LE-300 modstår kraftig vind ved hjælp af dens simple passiv aerodynamisk design, der begrænser turbine rotation og udgangseffekt ved en bestemt grænse.


LE-300 er fremstillet af høj kvalitet aluminium legeringer og rustfrit stål, der er blevet laser behandlet, CNC bearbejdet, hård anodiseret og pulverlakeret for at sikre, at generatoren vil modstå de barske påvirkninger fra ekstreme miljøer. De forskellige fastgørelser er fremstillet af rustfrit stål A4, der kan modstå de hårdeste miljøer. Lejerne er forseglede og vedligeholdelsesfrie, så ingen smøring er påkrævet.


LE-300 Specifikationer

• Rotor Diameter: 1 meter

• Rotor Type: 3-bladet

• Blade Materiale: Glasfiberarmeret, UV 

   resistent nylon

• Nominel udgang: 85 watt ved 8 m/s (17,8

   mph)

• Max ydelse Output: 300 watt

• Starter ladning ved : 3 m/s (6,7 mph)

• Vægt: 6 kg

• Generator Type: 3-Phase børsteløs NIB

   rotor PMA

• Udgangsspænding: 12V, 24V eller 48V

• Garanti:  5 års fabriksgaranti