LE-450 vindgenerator


LE-450 er den mest kraftfulde lille vindmølle med en 1m rotor, som er i stand til at give et betydelig indladning ved en vindhastigheder på 5-8m/s (11-18mph), dog også stærk og robust nok til at modstå storm kraft vinde.

 

LE-450 er en stille, stærk og let 450W vindmølle til batteriopladning & nettilsluttede applikationer. Fuldt optimeret til marineforhold. LE-450 er ideel til at supplere strømforsyningen om bord en sejlbåd eller yacht og giver indladning, når et evt. solcelleanlæg ikke er i stand til at indlade - f.eks. om vinteren eller om natten.

 

Vindmøllen, som er fremstillet i Storbritannien, er ekstremt nemt at integrere med solpaneler til at skabe et mindre målestok off-grid energisystem til f.eks. telekommunikation, belysning, skiltning, telemetri og off-shore-applikationer.


Fås i 12V, 24V og 48V til batteriopladning og  LE -450 vindmølle kan også leveres til  nettilslutning.


Se LE-450 Pdf brochure>>- Kraftfuld - LE-450 ydelse overstiger 450W


-Letvægts turbinehovedet - reducere belastningen på støttestrukturen og gør det nemmere at installere på høje master på vanskelige steder.


- WhispowerTM klinger -  har lav akustiske emissioner fra den avancerede aerofoil vingedesign.


- Egnet til marinebrug - Aluminium legering og rustfrit stål komponenterne er beskytter mod aggressive miljøer med rumfarts kvalitets belægninger og anodisering


- Nem installation – Leveres delvis samlet.  Brugsanvisning medfølger med detaljerede diagrammer og skriftlige forklaringer.


- Holdbar og pålidelig - LE-450 bygger på virksomhedens erfaring på designe, robusthed og pålidelige vindmøller.


- 2 års garanti - Bakket op af kundeservice fra Leading Edge Turbines i UK og den lokale forhandler.

 

Kraftfuld i hverdags vinde

LE-450 genererer den samme effekt som andre små vindmøller med vinger på op til 1,2 m langt, hvilket gør den til den mest kraftfulde vindmølle i sin størrelse.


Turbinen er designet omkring en unik lav inerti aksial flux generator som bruger Neodym magnetiske materialer. Denne generator har ingen "fortanding" og tillader turbinen til at dreje i den letteste af breezes og reagere hurtigt på vindstød.


Dets fremragende elproduktion stammer fra et usædvanligt lavt opstart vindhastighed og overlegen overførsel af energien fra vinden i hverdagens vinde på 5-8M / s (11-18mph). Dette opnås ved anvendelse af 5 blade og ved finjustering af generatoren til at udtrække den rigtige mængde af drejningsmoment på det rigtige omdrejningstal.


Let og kompakt

LE-450 generatorens hus har en aluminiumslegering, der ikke kun giver en samlet vindgenerator vægt på bare 8 kg, men også sikrer hurtig reaktion på vindstød. 


Vindgeneratoren er udstyret med integrerede krøje slip-ringe, der tillader generatoren at dreje 360 grader kontinuerligt for at følge skiftende vindretninger.


For nærmeste forhandler og mere information kontakt os på

 info@fki-solar.dk


Robust og pålidelig

LE-450 vindmølle er designet og fremstillet så robuste som muligt og giver en forudsagt design levetid på 20 år - med lidt vedligeholdelse kræves i denne periode! LE-450 overlever destruktive kraftig vind ved hjælp af en simpel passiv aerodynamisk design, der begrænser turbine RPM og effekt ved vindhastigheder 20m/s (45 mph)


LE-450 vindmølle er fremstillet af høj kvalitet aluminium legeringer og rustfrit stål, som har været laser behandlet, CNC, hård anodiseret og pulverlakeret for at sikre, at møllen kan modstå de barske virkninger af marine miljøer. Fæstnelse er fremstillet af rustfrit stål A4, der kan overleve de hårdeste miljøer. De Timkin lejer er indeholde lav temperatur fedt til optimal ydelse ned til -40degC.


LE-450 Specifikationer

• Rotor Diameter: 1 meter

• Rotor Type: 5-bladet

• Blade Materiale: Glasfiberarmeret, UV 

   resistent nylon

• Nominel udgang: 105 watt ved 8 m/s (17,8

   mph)

• Max ydelse Output: 450 watt

• Starter ladning ved : 3 m/s (6,7 mph)

• Vægt: 8 kg

• Generator Type: Direkte drev, aksial flux, 8

  polet permanent magnet generator

  Design: 3-faset AC med berigtigelse

• Udgangsspænding: 12V, 24V eller 48V

• Garanti:  2 års fabriksgaranti

• Typisk støjniveau: 6dB (A) over baggrund

• Montering: 48.3mm eller 50mm ydre

  diameter pole