LE-600 vindgenerator


LE-600 er 1.54m dia og i stand til at producere op til 750W. LE-600 har en innovativ "vindretningen" ordning, som betyder, at rotoren er på bagsiden af møllen. Dette betyder, at møllen arbejder i harmoni med naturens kræfter og resulterer i en stabil drift.


LE-600 er ofte brugt som en tilføjelse til et eksisterende off-grid power system f.eks. i kombination med solceller for at give mere energi i vintermånederne. Andre anvendelsesområder er f.eks. fjerntliggende systemer, vandpumpesystemer og belysning og drift af fjerntliggende avlsbygninger. 


LE-600 er fremstillet i Storbritannien og producere strøm fra et usædvanligt lavt vindhastighed og til en høj vindhastighed.


Vindgeneratoren er designet til at modstå de mest ekstreme vindforhold og miljøer , LE -600 er også meget let at integrere med solcellemoduler til hybride systemer og kan køre gennem den kraftigste vind .


LE-600 fås i 12V, 24V og 48V.


Se hvordan LE-600 kan monteres sammen med solceller på dette Youtube klip >>- Kraftfuld - LE-600 ydelse overstiger 750W


-Generatorens lave vægt gøre det nemmere at installere på høje master og på vanskelige steder.


- Nem installation - Monter knivene og næse kegle og foretage de elektriske forbindelser. Alt forklaret i en omfattende brugervejledning med detaljerede skriftlige forklaringer og diagrammer.


- Holdbar og pålidelig - Oprindeligt designet til industrielle formål, holdbarhed og pålidelighed er hjørnestenen i LE-600s design.


- 2 års garanti - Bakket op af kundeservice fra Leading Edge Turbines i UK og den lokale forhandler.

 

Effektiv og gennemprøvet

LE-600 er designet omkring en enestående aksial flux generator med lav inerti, som benytter Neodyms magnetiske materiale.


Denne generator har lav magnetisk modstand og sammen med dens højeffektive TSR 'WhispowerTM blade gør at turbinen rotere selv i en let brise og reager hurtigt på vindstød.


Endvidere har LE-600 har en 3-faset udgang, som omdannes til DC af en ekstern regulator (medfølger), som placeres i nærheden til batteriet. Dette resulterer i en effektive måde at overføre strøm til hvor der er lange afstande mellem vindgenerator og batteri. Ikke alene betyder det, at du kan spare penge ved at købe mindre billigere kabler, men det betyder også at du kan sætte vindgeneratoren langt væk fra batteriet, hvor den kan blive udsat for optimale vindforhold!


Let og kompakt

LE-600 vindgenerator er en bagløber det betyder, at rotoren er på bagsiden af turbinen. Dette reducerer den samlede størrelse og vægt af møllen og samtidig sikre det, at der ikke er nogen haleror til at forstærke de naturlige vibrationer!


LE-600 er udstyret med integrerede krøje slip-ringe, der tillader turbinen at dreje 360 grader kontinuerligt for at følge de skiftende vindretninger.


For nærmeste forhandler og mere information kontakt os på

 info@fki-solar.dk


Robust og pålidelig

LE-600 er designet til drift i barske miljøer, og der er lagt vægt på pålidelighed og holdbarhed. Vindgeneratoren er designet og fremstillet til at være så robuste som muligt, hvilket giver en forventet design levetid på 20 år - Men lidt vedligeholdelse er dog nødvendig i denne periode! LE-600 modstår kraftig vind ved hjælp af dens simple passiv aerodynamisk design, der begrænser turbine rotation og udgangseffekt ved en bestemt grænse.


LE-600 er fremstillet af høj kvalitet aluminium legeringer og rustfrit stål, der er blevet laser behandlet, CNC bearbejdet, hård anodiseret og pulverlakeret for at sikre, at generatoren vil modstå de barske påvirkninger fra ekstreme miljøer. De forskellige møtrikker og bolte er fremstillet af rustfrit stål A4, der kan modstå de hårdeste miljøer. Lejerne er forseglede og vedligeholdelsesfrie, så ingen smøring er påkrævet.


LE-600 Specifikationer

• Rotor Diameter: 1,54 meter

• Rotor Type: 3-bladet

• Blade Materiale: Glasfiberarmeret nylon

• Nominel udgang: 160 watt ved 8 m/s

• Max ydelse Output: 750 watt ved 18 m/s

• Starter ladning ved : 3 m/s (6,7 mph)

• Vægt: 19,5 kg

• Generator Type: 3-Phase børsteløs NIB

   rotor PMA

• Udgangsspænding: 12V, 24V eller 48V

• Garanti:  2 års fabriksgaranti