LE-v150 vindgenerator


LE-v150 følger op på den succesfulde LE-v50 vindgenerator. Ligesom LE-v50 er LE-v150 kompakt, lydløs og let lodrette akse vindgenerator, designet til at lade med optil 200 watt.

LE-v150 er velegnet til brug i installationer, hvor en traditionel vandret akse vindgenerator ikke er egnet - såsom vejskiltning og belysning i byområder, hvor det kompakte design og lydløs drift af LE-v150 er mere egnet.


LE-v150 bygger på erfaringer fra de robuste lodrette akse. LE-v150 kan findes over hele verden hvor den forsyner små elektroniske systemer i fjerntliggende steder, hvor der ikke er nogen anden strømkilde alene eller som suppleant til evt. solcellemoduler ' off- grid ' systemer og energiforsyning til  LED gadebelysning og andre belysningssystemer.


Men LE-v150 er også perfekt til både og campingvogne. LE-v150 oplader batterierne mens båd og campingvogn ejere er væk og mens de er der.


LE-v150 er tilgængelig i 12V og 24V version.- Lydløs drift - absolut støjsvag i drift


-Lille kompakt størrelse - nem at installere på steder, hvor pladsen er sparsom


- Letvægt - med kun 13 kg kan LE-v150 installeres med lethed


- Sikkerhed - de roterende knive kan ikke forårsage skade


-Pålidelig - med kun én bevægelig del, og børsteløs


- Hårdfør - Designet og bevist at overleve 120 mph Antarktis vind.


- 2 års garanti - Bakket op af kundeservice fra Leading Edge Turbines i UK og den lokale forhandler.

 

Kvalitet og holdbarhed

LE-v150 er fremstillet af høj kvalitet aluminium legeringer og rustfrit stål, der er blevet laser behandle, CNC fræset, hård anodiseret og pulverlakeret for at sikre, at møllen kan modstå de barske påvirkninger fra de ekstreme miljøer, som det oprindeligt blev designet til.


Med kun 1 bevægelige del, er der lidt at gå galt, og ingen børster eller slip-ringe som bliver slidt og skal udskiftes. Lejerne er forseglede og kræver derforingen smøring eller vedligeholdelse. Alle fastgørelsedelene er fremstillet af rustfrit stål A4, som er i stand til at modstå de mest ætsende miljøer.

 

LE-v150 har et design levetid på 20 år +, på grund af dens modulære design og nemme vedligeholdelse, kan vindgeneratoren nemt langt over de 20 år!


For nærmeste forhandler og mere information kontakt os på

 info@fki-solar.dk


Lydløs og effektiv ydelse


LE-v150 benytter et gennemprøvet 'Savonius' rotor design, der giver lydløs og effektiv ydelse. Ved brug af den nyeste solid modellering og Computational Fluid dynamiske simuleringer, er vi kommet op med en elegant cross- ventileret 'rotor', som giver ekstremt god effektkonvertering for en lodret vindmølle af denne størrelse.

 

Rotoren er derefter koblet til vores specielt designet lav inerti 'nul'fortandingaksiale flux permanent magnet generator for at sikre en fremragende effektkurve mens turbinen starter op i den letteste af vind. Brug Neodym sjældne jordarters magneter, har denne generator design blevet en af de mest gennemprøvede og effektive generatorer, der er indsat på tværs af hele spektret af Leading Edge generatorer!


Sikkerhedsfunktion

I modsætning til alle andre små vindmølle , kan LE-v150 kører "off-load" altså uden forbindelse til batterierne. LE-v150's rotordesign vil automatisk begrænse rotationen.


Du kan endda prøve at sætte hånden ind i den roterende rotor, og den vil blive afbøjet, før nogen skade kan ske! Disse sikkerhedsfunktioner gør møllen ideel til installation på steder, hvor pladsen kan være et problem, og hvor folk kan komme i nærheden af den - perfekt til f.eks. dækket på en sejlbåd !


LE-v150 Specifikationer

• Rotor Diameter: 270mm

• Rotor Højde: 918mm

• Rotor Type: 3-bladet Savonius

• Blade Materiale: Aluminium legering

• Nominel udgang: 24 watt ved 8 m/s

• Max ydelse:  200 watt

• Starter ladning ved : 4 m/s

• Vægt: 13 kg

• Generator Type: 3-Phase børsteløs NIB

   rotor PMA

• Udgangsspænding: 12V eller 24V

• Garanti:  2 års fabriksgaranti