LE-v50 vindgenerator


LE-V50 er en kompakt, lydløs og let lodrette vindmølle designet til vedligeholdelsesladning af batterier eller som strømforsyning til lavt forbrugende enheder såsom data-logging eller ligende.   


LE-v50 blev oprindeligt designet til at levere strøm til overvågningsdataudstyr i de mest ekstreme og fjerntliggende steder i verden.


Siden da har LE-v50 blivet et regelmæssig syn på lystbåde og campingvogne hvor den giver en vedligeholdelsesladning til de værdifulde batterier mens ejeren er væk. LE-v50 vedligeholdeseselader batterierne således at de ikke dybeaflader ved selvafladning.. I sejlsportverdenen, reducerer LE-v50 også virkningen af elnettets inducerede elektrolyse og korrosion på båden således, at ejerne kan tage på længere turer uden behov for at starte motoren.

 

LE-v50 findes over hele verdenen hvor den forsyner små elektroniske systemer i fjerntliggende steder, hvor der ikke er nogen anden strømkilde - og kan f.eks. supplere Solcellepaneler i 'off-grid' energisystemer som levere strøm til LED gadebelysning.

 

LE-v50 fås i 12V og 24V version.


- Lydløs drift - absolut støjsvag i drift


-Lille kompakt størrelse - nem at installere på steder, hvor pladsen er sparsom


- Letvægt - på kun 9 kg LE-v50 kan installeres med lethed


- Sikkerhed - de roterende knive kan ikke forårsage skade


-Pålidelig - med kun én bevægelig del, og børsteløs


- Hårdfør - Designet og bevist at overleve 120 mph Antarktis vind.


- 2 års garanti - Bakket op af kundeservice fra Leading Edge Turbines i UK og den lokale forhandler.

 

Kvalitet og holdbarhed

LE-V50 er fremstillet af høj kvalitet aluminium legeringer og rustfrit stål, der er blevet laser behandle, CNC fræset, hård anodiseret og pulverlakeret for at sikre, at møllen kan modstå de barske påvirkninger fra de ekstreme miljøer, som det oprindeligt blev designet til.


Med kun 1 bevægelige del, er der lidt at gå galt, og ingen børster eller slip-ringe som bliver slidt og skal udskiftes. Lejerne er forseglede og kræver derforingen smøring eller vedligeholdelse. Alle fastgørelsedelene er fremstillet af rustfrit stål A4, som er i stand til at modstå de mest ætsende miljøer.

 

LE-v50 har et design levetid på 20 år +, på grund af dens modulære design og nemme vedligeholdelse, kan vindgeneratoren nemt langt over de 20 år!


For nærmeste forhandler og mere information kontakt os på

 info@fki-solar.dk


Lydløs og effektiv ydelse


LE-v50 benytter et gennemprøvet 'Savonius' rotor design, der giver lydløs og effektiv ydelse. Ved brug af den nyeste solid modellering og Computational Fluid dynamiske simuleringer, er vi kommet op med en elegant cross- ventileret 'rotor', som giver ekstremt god effektkonvertering for en lodret vindmølle af denne størrelse.

 

Rotoren er derefter koblet til vores specielt designet lav inerti 'nul'fortandingaksiale flux permanent magnet generator for at sikre en fremragende effektkurve mens turbinen starter op i den letteste af vind. Brug Neodym sjældne jordarters magneter, har denne generator design blevet en af de mest gennemprøvede og effektive generatorer, der er indsat på tværs af hele spektret af Leading Edge generatorer!


Sikkerhedsfunktion

I modsætning til alle andre små vindmølle , kan LE-v50 kører "off-load" altså uden forbindelse til batterierne. LE-v50's rotordesign vil automatisk begrænse rotationen.


Du kan endda prøve at sætte hånden ind i den roterende rotor, og den vil blive afbøjet, før nogen skade kan ske! Disse sikkerhedsfunktioner gør møllen ideel til installation på steder, hvor pladsen kan være et problem, og hvor folk kan komme i nærheden af den - perfekt til f.eks. dækket på en sejlbåd !


LE-v50 Specifikationer

• Rotor Diameter: 270mm

• Rotor Højde: 456mm

• Rotor Type: 3-bladet Savonius

• Blade Materiale: Aluminium legering

• Nominel udgang: 12 watt ved 8 m/s

• Max ydelse: 70 watt

• Starter ladning ved: 5 m/s

• Vægt: 9 kg

• Generator Type: 3-Phase børsteløs NIB

   rotor PMA

• Udgangsspænding: 12V eller 24V

• Garanti:  2 års fabriksgaranti